Gastenboek

Brasserie Dennenrhode stelt het zeer op prijs als u in onze Gastenboek schrijft.

Afgelopen donderdag 5 januari kwamen we rond 3 uur na een heerlijke winterwandeling bij Dennenrhode aan. Na een hartelijk welkom en nieuwjaarswensen over en weer doken we de kaart in.
Te vroeg voor het diner maar wel behoefte hebbend aan meer dan thee en een broodje koos de een voor een heerlijke italiaanse tomatensoep met stokbrood en eigengemaakte kruidenboter en een broodje royale tonijnsalade. De ander ging voor een superbroodje warm (kippen-)vlees met satésaus en een portie bijzonder smakelijke krokante patat, zoals het hoort te heten! Helaas geen plek en tijd meer voor een toetje, we moesten nog verder wandelen, maar de koffie was heerlijk.
Door de enthousiaste reactie van andere gasten besloten we te vragen om 2 stukken appeltaart om mee te nemen, wat geen enkel probleem was.
Dik 2 uur later genoten we thuis bij een koffie van een sublieme appeltaart, sjonge, wat een liefde, aandacht en volgens mij custard is daarin meegebakken en zo'n superkrokante bovenlaag: een topper!
Dat wordt vanzelf tot ziens!
 
Gepost door: Wim en Marianne
Ik wil jullie graag hele fijne kerstdagen wensen, ik vind het jammer niet bij jullie te zijn. Ik heb in het achterliggende jaar weer zoveel heerlijke gezellige en smaakvolle uren bij jullie hebben mogen beleven.De altijd zo hartelijke ontvangst verwarmd mijn hart en ook mijn vriendinnen, die op dat moment bij me zijn. Het maakt mijn verblijf op het park mede daardoor altijd een feestje in voor mij soms moeilijke tijden
IK wens de hele familie ook een mooi jaar samen in gezondheid toe.
Hoop ook nog vele uurtjes bij jullie te mogen en kunnen vertoeven.

Lieve groeten Loes Hildering en al mijn vriendinnen
 
Gepost door: L.I.Hildering-deJong
Nieuw-Vennep
Het was als gewoonlijk voortreffelijk en onze kleindochter Elena genoot met volle teugen. Tot een volgende keer en bedankt voor de gastvrijheid.
 
Gepost door: Gerda
Geweldig sfeervolle lokatie met topbediening. Eigenaar en bedienend personeel stellen alles in het belang van de gast. De kwaliteit van het eten is uitstekend te noemen; alle gebruikte ingrediënten zijn vers. En dat proef je. Tapenades vooraf met diverse broodsoorten zijn verrukkelijk. Top!
De open haard brandt s'avonds gezellig en het voegt behaaglijkheid toe aan de ambiance van deze mooie plek. We komen zeker terug Ruud!
 
Gepost door: W. Buurma
Tholen
Wij hebben dit weekend weer heerlijk gegeten.Het was weer top of dat er een engeltje over je tong piest zeggen wij altijd.
Daar kunnen menig restaurants een puntje aan zuigen
 
Gepost door: Netty Paula Nelly en Petra
Nieuwveen

<< Start Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende Laatste >>

Pagina 1 van 7